Hoe kun je linkbuilding effectief inzetten?

Hoe kun je linkbuilding effectief inzetten? Linkbuilding is tegenwoordig een van de belangrijkste manieren om bovenaan in de zoekresultaten van zoekmachines te komen. Effectief gebruik maken van linkbuilding kan een enorme impact hebben op de vindbaarheid van je website in zoekmachines zoals Google en Bing. Een effectieve linkbuildingstrategie kan jouw website dus echt helpen om hoger te ranken in de zoekresultaten, dit zorgt voor meer organisch verkeer en uiteindelijk meer leads en klanten zullen er binnen komen. Maar hoe kun je linkbuilding effectief inzetten om deze doelen ook daadwerkelijk te bereiken?

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een SEO-strategie waarbij je links van andere websites naar jouw website verkrijgt. Deze (back)links dienen als aanbevelingen voor zoekmachines, die de relevantie en autoriteit van je website beoordelen op basis van het aantal en de kwaliteit van deze links.

Hoe kun je linkbuilding effectief inzetten

Hoe kun je linkbuilding effectief inzetten? – Effectieve Linkbuilding tips

Bij Linkbuildingheroes hanteren we de volgende denkwijze:

 1. Kwaliteit boven kwantiteit
  Het is verleidelijk om zoveel mogelijk backlinks naar je website te verzamelen, maar kwaliteit is altijd belangrijker dan kwantiteit als het gaat om linkbuilding. Focus je daarom op het verkrijgen van backlinks van websites met een hoge autoriteit en relevantie binnen jouw marktsegment. Enkele hoogwaardige backlinks kunnen veel meer waarde toevoegen dan tientallen minder relevante links. Minder kwalitatieve links zijn vaak heel goedkoop, dus daarom is het nog verleidelijker. Laat je daarom adviseren door Linkbuildingheroes, wij weten precies wat voor soort links jouw website kunt gebruiken.
 2. Variatie in anchor teksten
  Diversiteit in anchor teksten (de tekst die wordt gebruikt voor de link) is essentieel voor een juist linkprofiel en een effectieve linkbuildingstrategie. Wij maken gebruik van verschillende variaties van je belangrijkste zoekwoorden, merknaam en andere termen om een natuurlijke en afgewogen mix van anchor teksten te creëren.
 3. Content staat bovenaan
  Het creëren van kwalitatieve content is een van de beste manieren om backlinks te verdienen. Wanneer je ervoor zorgt dat je regelmatig waardevolle en relevante content publiceert die andere websites graag willen delen en linken, zou je er dus gratis links voor kunnen krijgen. Denk hierbij aan pagina’s video’s, blogposts, infographics, whitepapers en case studies.
 4. Actief samenwerken en netwerken
  Samenwerken met andere websites, bedrijven en influencers in jouw branche kunnen waardevolle mogelijkheden bieden voor linkbuilding. Werk samen aan gastblogs, interviews, samenwerkingen en gezamenlijke projecten om natuurlijke backlinks te verdienen en je online vindbaarheid te vergroten.
 5. Monitoring en optimalisatie
  Het is belangrijk om je linkbuildingactiviteiten constant te monitoren en te verbeteren. Het is verstandig om bij te houden welke backlinks je momenteel hebt, analyseer de prestaties van deze links en neem indien nodig maatregelen om slechte of schadelijke backlinks te verwijderen. Blijf ook op de hoogte van veranderingen in algoritmes en richtlijnen van zoekmachines om je strategie eventueel aan te passen.

Linkbuilding uitbesteden aan Linkbuildingheroes

Linkbuilding uitbesteden aan Linkbuildingheroes betekent toegang krijgen tot een team van experts die zich volledig richten op het verbeteren van de online zichtbaarheid van jouw website. We werken hecht met jou samen om een strategie te ontwikkelen die aansluit bij jouw specifieke doelen en doelgroep. Vervolgens gaan we aan de slag om waardevolle backlinks te verkrijgen van relevante en betrouwbare websites, waardoor je website hoger gaat ranken en meer organisch verkeer gaat genereren. Met onze expertise en toewijding aan succes kunnen we jouw website naar nieuwe hoogten brengen in de zoekresultaten.

Het effectief inzetten van linkbuilding kan veel tijd en moeite vragen, vooral als je niet bekend bent met de beste technieken en praktijken. Het is gelukkig mogelijk om linkbuilding uit te besteden aan experts zoals Linkbuildingheroes. Met onze ervaring en strategieën kunnen we jouw website helpen om hoogwaardige backlinks te verdienen en je SEO-doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw website kunnen helpen met online groeien!

Meer weten?

Ontdek hoe Linkbuildingheroes jouw website kan laten groeien met effectieve linkbuildingstrategieën. We verbeteren de vindbaarheid en autoriteit van jouw website in zoekmachines. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

ons aanbod

Linkbuildingpakket Zilver

€175,-

Linkbuildingpakket Goud

€230,-

Linkbuildingpakket Platinum

€425,-

Linkbuildingpakket Diamant

€999,-